Blogg byte once again

Det är sjukt att jag alltid måste byta blogg adress.
Så nu gör jag det igen, denna gången tänker jag INTE lägga ut den här i bloggen. För det finns folks om gör allt för att förstöra t.o.m som att ljuga att man skrivet saker som man inte HAR! nollor.

Så blogg byte IGEN :)
Jag skriver min adress till dem som jag tycker ska ha den, alla andra kan fara och flyga :)

Söndagsslappis


Vad jobbigt att man inte kan kika på Statisten.
Men jag överlever, är bara lite nyfiken :)

Fan vad man har sovit ut idag, får nästan lite ångest. Solen skiner och här ligger jag fortfarande i sängen och gör ingenting! Visserligen är Söndagar min såkallade "Slappisdag" men funderar på om Slappisdagen ska bli städdagen samt träningsdagen. Skulle väl vara något?


FILM LÖRDAG ISTÄLLET

Jag är hemma igen. Orkar inte ut och festa, blev stan fram och tillbaka. Mitt humör är inte på toppen just nu så tänkte att man skulle vända hem, kolla på film och bara vara, samla tankarna och ha lite tid för sig själv :) Glad är jag inte heller för att det är någon som går runt och snackar, säger saker som inte ens har hänt. Varför? Sanningen kommer ju ändå fram för eller senare liksom, haha. Jaja vissa människor!

Just nu är det DATE MOVIE på tv.
Sweet, den filmen är rätt så rolig. Såndär film för dem med sjukt dålig humor och det har ju jag. Är en typisk tjej som skrattar åt mina egna skämt!  m e n m e n


Party Party Party =)

Och nu är jag klar =)
det gick fort hehe

MY FACE LOOK OF TODAY




Lova mig att ni får lika kul som jag ska ha


Put on my red shoes

Jag tänker inte ägna lördagen åt att deppa över en liten skrivbok, finns fler skrivböcker och kan fråga Jimmy klasspolaren om vad det var för ord! Får väl la börja om från början, sucks big time*

MEN. Vad är det som alltid gör en på bra humör igen efter en massa stress? Jo skor, skor skor skor. Jag kanske inte kan få alla dessa, men kan iallafall kika, önska och drömma :)
Grey Studded Suede Ankle Bootie HeelsBlack Suede Foldover Stiletto Ankle Bootie HeelsBlack Tall Stiletto Knee Height BootBrown Patent Croc Strappy Platform Heel SandalCamel Faux Leather Studded Ruched Wide T-Strap HeelsBlack Patent Cut Out Buckle Zipper Back Heels
Nu när det är över så kan jag fortfarande inte släppa det där med skrivblocket, haha! Känner mig som .. nä jag vene, men någonting iallafall.


Dålig start på dagen

Jag är upprörd.
Får panik nu på dagen, tänkte kolla på mina uppgifter inom Historia där jag skrivit upp ord som jag ej förstår och där jag också skrivit upp vad orden betyder och nu hittar jag inte mitt skrivblock! Ränner runt som en jävla galning är hemma och är råförbannad, jag kan inte komma ihåg vart jag la det. Kan jag ha tappat det? Nej, eftersom att jag stoppade ner det i väskan igår efter att jag var förbi systemet. Gah, orkar inte skriva om allting heller. Kommer inte ens ihåg häften av orden.
Nej fyfan vilken dålig start på dagen.

Ska gå och dränka mig själv.
Lungt eller?

Back from school again

Jag fick sluta så mycket tidigare idag, eller alla fick det och nu är det ju fredag som alla vet. UNDERBART! Blir det fest kanske? neej, jag orkar inte. Ska nog stanna hemma och ta det lungt, är helt slut :)
Josefine Juicydoll Karlsson

FASHION


Back from school yaal

Vi har haft engelska lektion.
Historia lektion.

Vi har också haft Klasskamp där vi kom sist av alla A:er! Men så det ska vara, som Marit se ;] Nu är jag hemma, efter massa spring efter att skita i en flaska som vi skulle göra, lösa suduko som jag var den enda som kunde, frågesport som ingen kunde. Känns skönt, haha! Slappnar nu av med en öl. Jag är nöjd.

Upddaterar senare.

HEJ ALLT BRA?!

Jag kanske tog lite väl i imitt förra inlägg. Men man blir faktiskt väldigt irriterad då man får samma fråga flera gånger om när jag tidigare har skrivit att jag ej vill ha sånna kommentarer och jag fattar inte att dem skäms? Vem går och frågar det liksom. Som att jag skulle gå runt på stan som någon jävla brud från en annan planet och fråga hur folk bådde bara sådär! Det är inte normalt oavsett om du gör det bakom datorn eller utomhus framför folket. makes no ... you know

era jävla töntar stick från min blogg

IGEN!
Vad har jag sagt om det här?
Jag har skivit 3 fucking inlägg om att jag inte vill ha sånna kommentarer från er desperata fuckers. Ta erat: Allt bra? och stoppa lång upp i röven på er och skit fan inte ut orden heller, låt dem stanna där lääääng läääänge

JUICY FROM THE BLOCK!


Skyhöga klacka, någonting ont eller någonting snyggt?
Inte bara förlänger dem benen man får också jävligt snygga ben.
Klänning, kjol, byxor, naken. Funkar alltid!

Vilken High heel föredrar du?
Fuchsia Strappy Platform Ankle Wrap Wedge Sandal


Godnatt sverige :)

Nu är det dags att bädda ner sig, eller inte riktigt! Ska först äta mat. Lax med sparris och fetaost som vanligt - den nyttiga maten som Jossan älskar så mycker , not - Jag älskar lax innan jag flyttade in hos Tess, haha har blivit mycket sån mat nu på senaste, det vill säga i princip varje dag! Tror du man tröttnar? eeeh ah..



Nej Godnatt för mig.
Hörs imorgon.

J u i c y

bh

Jag tänkte göra ett litet utvik på en BH jag köpt nyligen, i förrgår :)

Im back

..Och så var man hemma!
Blev Solna igår för att äta mat, det vill säga hem till Mormor. Sov över där också, åkte direkt till Skolan och nu är man hemma igen, skönt det :)

FAN vad den här dagen har gott fort, det är fan heeelt sjukt. Haha, och jag kunde koncentrera mig på lektionen :O VAD HAR HÄNT? Jag tror jag blivit duktig, eller det har jag iof alltid varit bara skitit i det tidigare, men nu jävlar kommer jag bli plugghäst. Vi hade iof en jävligt skön lektion idag om COCA COLA, galet snäll lärare och hon gjorde alltid så mycket roligare.

PLAYGIRL CENTRAL

Kanske är jag barnslig, men jag får ångest när jag ser hur litet jag uppdaterat idag. Inte fan vet jag varför! Har ju haft min anledning så det är ju inte som att jag skitet i er allihopa. Jag hoppas verkligen att det inte blir så att jag skiter i att uppdatera varje dag bara för att skolan har blivit en del av min vardag! Jag ska försöka hur uppdatera så fort jag kan och har möjlighet :) J u i c y ska bli en d u k t i g tjej


First day at school

Yes, nu är jag hemma. Eller har varit det ett tag har bara inte orkat sätta på datorn, legat och latat mig framför The hills. Jag fattar inte att jag aldrig tröttnar på den serien, har legat och kollat på samma avsnitt flera gånger i rad nu, haha! Men jag kan inte få nog... Kanske ska man göra en om livet här i Stockholm? Hmm, men vad skulle vara intressant då förutom att jag är huvudrollen? Haha, nej ni. Jag tror vi skippar den delen.

Förövrigt så var första skol dagen bra.
Dem sjöng töntiga sånger och spela töntiga instrument. Det bjöds på cider 0.7% LOL, jag skulle dock blivit överlycklig om det var 4.5% sittet! Haha, nej nu måste jag skärpa mig ! :) Imorn börjar jag tiiiiiidigt.

Lägger upp en bild senare på schemat.
Shingiling so long mina vänner <3

Första skoldagen

Jag är UP AND GO READY FOR SCHOOL.
Sol ute och jag vill inte ha sol, eller visst vill jag ha sol men är trött på värmen nu, eller iallafall idag! Vill kunna ha på mig min skinjacka för jag har typ inga linnen rena har bara tjocktröjjor och det kan man ju inte ha i värmen, dags att tvätta kanske? Jo, jag skulle tro det.

Men nog om mig ska kolla busstiden och lite annat. Update later sötisar. X0X0 / Josefine

Im in looove oooii

Mina tankar snurrar och mina mage är som en stor knut med fjärrilar i. Det råder dock bra, saknar och spänning :) Längtar. Kan tyvär inte säga mer.

Im in looove oooii

Mina tankar snurrar och mina mage är som en stor knut med fjärrilar i. Det råder dock bra, saknar och spänning :) Längtar. Kan tyvär inte säga mer.

You know you love me ! <3

Det kommer inte bli mycket bloggning Alls för mig nu på dagarna då jag kommer gå i Skolan och plugga typ hela tiden. Men självklart blir det en snabb uppdatering på morgonen och då man kommit hem, eller innan jag går och lägger mig :] Så jag är ju inte helt borta liksom, men jag förstår verkligen om det här kommer bli jobbigt för er, för vad är bloggvärden utan blogg Josefine? Ingen bloggvärld alls.


SLUTA REAGERA SOM TÖNTAR.
Det var ett skämt till er som ej förstog det :)
Tss, ni tjejer tar så lätt åt er. Hihi ♥

You know what?
Avundsjuka är det bästa komplimangen man kan få. Thank you ;) -

LÄS, LÄR, TA ÅT DIG



Jag blir less.
Låten "Brudar brudar brudar ALLA gillar brudar".
SO NOT TRUE. Helevete vad vi tjejer är hatiska mot varandra, det är sjukt! Jag kan vara en riktig jobbig jävel mot andra tjejer ibland, men vad beror det på? Ingen aning, någonting vi alla borde tänka på. Även mina åsikter om Kissie Mjaou.

Jag tror jag är kär

Sitter och kollar på "From G's to gents" och man kan ju inte göra mer än att dräggla! Helvete vad snygga killar, haha. Speciellt Stan, DAMN! asså come to mami. Allvarligt, haha ! Jag blir galen här på andra sidan av jordklotet. Strippa är han också, han får gärna snurra på min sängkant. MAMMA MIA!

Jag skulle rå tvivar i det Huset.
Tess och jag skulle GO CRAZY! haha, som ett litet barn, skulle inte ens kunna prata där inne ;P
Och där är min Favorit i blåa byxor. STAN <3


Fast det finns EN lite finare :) Han är dock inte med I dokusåpan och han bor i Sverige

Det här med barnarbete

Folk brukar säga att det inte är OKEJ att köpa kopior av märkesväskor, kläder m.m för att det är barnarbete. Men hörrni? Tänk en gång till, allting är nästan barnarbete, IKEA är barnarbete, H&M är barnarbte. Ja och många mer kläderaffärer är barnarbete. Så nu tycker jag att ni ska hålla käften för ni har en jävla massa dubbel Moral! Och om det ska ni ska snacka "rätt" ska det vara "rätt", ni ska alltså sluta köpa kläder! För allting är fan det!

tack Tess för att du gav mig ett Wakeupcall om barnarbete.

Underkläder.

Att jag är uppe såhär tidigt på en Söndag morgon skulle man inte kunna tro heller. Men ska faktiskt åka till Skärholmen idag nu snart vid lunch tid för att köpa mig lite underkläder! Härligt det, vem älskar inte underkläder? Jag föll för dessa par på, kanske kammar man hem det i garderoben? L y c k l i g t . (jag är bara ute efter vanligt basic)



Jag har aldrig handlat på Lindex, helt ärligt faktiskt. Men tänkte ge det en chans, tycker att deras underkläder är söta och dem har mer att välja mellan än H&M, så Lindex here i Come ;)


Barn i ens vuxen kropp?

VUXNA?

Jag: Komma över på kaffe?
Emma: Hihi vad vuxna vi i, men är i Huddinge och sitter barnvakt
Jag: Jaha okej, hur länge då?
Emma: Hela natten :(
Jag: Bajs då.

Visste inte att man sa bajs tillvarandra i 20 årsålder.

Dream on girl

Happy Gilmore.
En film att se? Ja, om du gillar humor och snygga kådisar oj jag menar skådisar. Eller snygg är han väl inte, men jävligt söt och charmig! En nallebjörn man gärna har i sängen.

IT YOUR NOT IN YOU CANT WIN

Nu när "godiset" (hamburgaren) ligger i magen är det dags att ta tag i städningen som vanligt. Roligt? Nej, knappast. Nog om min super intressanta lördag. Nog för att ni älskar att läsa om mitt partyliv (skämt) så ska jag gå över till ett annat ämne nämligen bruden som hatar brudar.

Eller hatar brudar? Jag tror att hon mer känner dem som ett hot. det skulle också göra om jag hade hennes tryne, fybubblan vilken vickad brud, ful brud. Synd bara att det är hon som måste ha den enormt roliga humorn.

Katrin schulman på The voice är ingen höjdare.
Sätt Mig, Josefine där istället så ska ni få se på glada miner ;)



Jag gillar hennes rubrik som stod i tidningen för inte sålänge sedan: "Nej, asså jag är och kommer aldrig bli en Stureplans tjej bara det att det blir så att jag hamnar där" Hur ska du ha det kvinna?

MY TODAY LOOK !

Då var det dags att åka till Tumba för att handla chips till filmkvällen ikväll som jag och Tess ska ha :] Ska också förbi donken där jag ska köpa mitt lördagsgodis! =) Yammi

MY TODAY LOOK


Kappa: SOUK
Tunika: Vero Moda
Midjeskärp
: H&M
Stuprörjeans: Vero Moda
Vita tygskor
: Sko punkten
Keps: Stefans, bästa vän


Bilden säger allt

Nu får ni fan ge er alltså.

Desperata hemmafruar eller desperata bloggerskor?
Det är nästan som man skulle kunna göra en serie av det hela.

Går dagens outfit

Tog en dagens outfit igår i mörkret med min mobil som inte har någon blixt! Och jag tror att jag ska sluta med dagens outfit för jag suger på dem. Är så lat att  jag inte ens orkar stå upp för fasiken.

h e r r e g u d

Shingiling mina vänner

Det blev sova ut idag, härligt det. Min sista sovmorgon för mig nu!

Igår gick man över till Emma grannen - eller granne och granne hon bor några meter från mig, 100 meter kanske - Vi satt och snackade skit, minnen sen den tiden vi bodde i Tullinge båda två och vilka bus vi gjorde i skolan, haha underbart! Kommer dock typ inte ihåg någonting, vad jag fick höra så var jag värsta monstret! Dräckte folk i toan och snodde folks skor och jag vet inte vad hon berättade, haha! Och se vart vi hamnat nu. Satt och diskuterade det igår, folk måste ha trott att det skulle sluta illa med oss två eftersom att när vi var 13 år så söp vi på skoltid och våra föräldrar samt lärare trodde att vi knarkade, haha! Nej fjortis tiden var en galen men underbar tid.

Fjortis hot or not?
Kan säga att det var jävla kul på den tiden. Men inte fan såg vi ut sådär! Vi bar på bara mascara utan klumpor och fula savanbyxor, haha!  Eller "turk" byxor som vi kallar dem nu, skala jeans med mera.


Små bilder

jag har tråkigt i min ensamhet.
Någon som skulle vilja göra mig sällskap kanske? Eller inte. Har katterna här som skiter så mycket att det stinker kattbajs i hela fucking lägenheten, usch. Fyfan vad äckligt att vara katt, att man inte kan rasta dem med koppel, l o v e l y

Det är vad min fredag går ut på!
Och en kort video blogg, eller nej ingen video blogg en misslyckad bild. man hör min arga röst, haha 




Never give up your dreams

Sitter och kollar på Top Model med Tyra banks.
Gamla avsnitt dock och jag fattar inte hur man kan vara rädd för en spindel på handen när man kan bli en top modell i USA och tjänar mijoner med pengar, då är den där lilla pytte spindel en boll, en boll i handen ingen jävla spindel!

Vad skulle få dig ge upp din drömkarriär?

The bridge


Kanske ska jag gå ut ikväll ändå? Blir dock inge dricka för mig, en drick men inte mer än så. Skolan börjar ju snart och jag har lovat mig själv att trappa ner på alkoholen och det kommer jag göra, eller rättare sagt det har gjort!! Fick ju en VIP inbjudan med Posten, fri entre och längst fram i kön hela kvällen, VIP bås och så vidare.. Det låter ju lockande, kan också vara skönt att komma ut ett tag. Att sitta inne på en fredag medans alla andra skakar rumpan börjar bli kanske så tröttsamt så nattklubben lockar ju lagom :) Dessutom behöver jag roa mig med något, det har jag förtjänat.


Dagens fråga



Svar: Nej. Har inte ens tänkt på det faktiskt. Men nu när du frågade så börjar jag faktiskt störa mig på det för copycat är det sista jag är. Men vem vet, kanske är BlondinJuicy den nya BlondinBella som inte längre är så blond? Nejdå, knappast. Ingen kan slå den bloggerskan.

Det ser iallafall ut så med mitt Piggy face på denna bilden.
Likheten har vi iallafall, eller inte

I HENNES SKOR !

Jag har en barnslig tanke.
Att vakna upp se ut som en kändes, vi tar Christina aguilera. Jag går runt på stan här i Sverige/stockholm som om jag var mig själv. Folk tittar och undrar vadfan gör x-stina i sverige, hur fan kan hon svenska? Shit vad kul det hade varit. Eller är det bara jag som är lite .. mm ... konstig?



Tycker ni att Christinas nya look är hot or not?
Om jag hade en snopp skulle jag inte tveka på att doppa henne. GROWR

Jag, förebild? nej du aldrig.

Det här med förebild?

Jag förstår inte varför folk klankar ner på dem lite större bloggerskorna. Ger kommentarer som: Tänk på vad du skriver du är en förebild för dem yngre flickorna/pojkarna. Bah what? Man började blogga för att det är kul och att man vill dela med sig av vad som händer i ens vardag inte fan för att man ska bli en stor jävla förebild. Om jag sätter upp en bild där jag håller en stor stark öl/cider i handen så får jag en kommentar om att jag borde tänka mig för. Men varför? Om dem yngre väljer att läsa min blogg eller andras så får dem väl bita ihop, det är inte mitt val vilka som ska läsa bloggen och vilka som inte ska. Jag har aldrig sagt att jag vill vara en förebild kommer inte heller bli det. Thats it.
Om jag ville skulle ni märkt det! För vem vill att dagens småbarn ska kröka på en Tisdag, börja snusa och t.o.m röka?

You wanna know what's happend?

Jag är uppe, go glad och hungrig.
Är inte livet underbart ibland? Finns ingentings om kan få mitt humör nere i botten idag, imorn eller framöver. Min dröm kommer äntligen slå in. Är bara en liten bil resa bort, 1 timmes ***** och uppvakning. Det här kommer bli superB ;) J o s e f i n e är en glad flicka, lyckligtlottad och super älskad. Halleluja .
 För då blir det ingen överraskning och vad är då en överraskning om alla redan vet svarit? Ingen överraskning alls. Losers ;)

Make up make you look good if your ugly without!

Jag hittade en hel del godingar som jag vill ha.
Kommer lätt hamna i min brevlåta till hösten, som en tidig födelsedagspresent till mig själv! :] Shopping/smink, är det inte underbart?

Balla cupcakes lipgloss.
CUP CAKE GLOSS
Super glittriga ögonskuggor
GLITTER CREAM PALLET
Härliga färger på läppstift
Om man gillar rosa förstårs!
NYX ROUND LIPSTICK COSMETICS

Folkhögskola vare va?

Block och pennor är kul.

Nu är jag redo för skolan & Josefine känner sig snyggare än vanligt.

- Glöm inte tävlingen nedanför. -


Katten musen 10 tusen

Då har man fått i sig mat.
Det blev Lax, jag börjar bli duktig på det här med matlagning nu märker. T.o.m Katten gillar det haha. Btw, jag har filmbevis på att det spökar här. Filmade igår då Missan(katten) kollar upp mot väggen och bara stirrar. Efter att jag stängde av filmen så hoppade hon upp i luften och mjauade! Scarryyyy

( det är bara vissa som kan se video klipper, dont know why )
U R S Ä K T A rösten, lol.




Förlåt för vinkeln. Och för fan, glöm inte min tävling nedan

Tävlingsdags


Nu drar jag igång ännu en tävling.
Vill DU vinna dessa yber balla knästrumporna?
Då tycker jag att du ska delta.

Gör såhär -
Lämna en kommentar till mig när du skriver att du deltar.
Skriv gärna varför du vill ha dem och tycker att du ska vinna dem så blir chansen större att du vinner dem. Lämna gärna din email adress också, där jag skriver till personen som vunnit.

Gör också en länk på din blogg till min blogg om att det är en Tävlign så att fler kan vara med och delta! Destu fler destu roligare.

TÄVLINGEN AVSLUTAS NÄSTA ONSDAG!

Jag vill döda dig, eller inte döda dig med spotta på dig.

Yes nu är jag tillbaka till svinstian här hemma.
Känns skönt på något konstigt sätt, lite små arg är man också, men tänker inte säga vad det gäller här i bloggen. Privat livet ska vi hålla utanför, höhö. Jävlar vilken retsticka jag är ;] Nu har man iallafall varit duktig och köpt pennor, block och allt såntdär. OCH JAG VAR DUKTIG NOG ATT TA BILDER PÅ DAGENS SHOPPING.

Såhär kommer dem
Det var inte speciellt mycket, haha. Men ett par skor sitter fan aldrig fel :] Kostade bara 100 kr på belle, var jävligt mycket rea! Ganska så kul faktiskt för sist jag kollade på dessa skor kostade dem 800 hundra och nu 100:- Jag gjorde ett jäävligt bra köp.


Försökte sätta upp en bild på Jeansen jag fick med mig hem och tunikan från Vero moda samt alla block och pennor, men misslyckades. Bilderna vill inte komma upp för BLOGG.SE har fått PMS igen.  

Hejdå bloggen

Nu drar jag till Solna, slänger upp en dagens outfit senare, hinner inte med det nu! Så vi hörs senare.

Puss och kram
/ J u i c y hearts 4

Gomorron Gomorron

Jag är upp rätt så tidigt idag. Skulle vilja lägga mig ner i sängen och somna om men det går icke. Tess väckte mig med sin pratglada röst imorn, hon snackade nämligen i Telefon med Tim. Jag hörde, lyssnade och vaknade. Så nu ska jag städa, duscha och åka till Solna därefter, träffa mormor och kolla på skrivblock och annat bajs!

Nu tänkte jag göra Kaffé.
Talk to you later.


Blogg design


Jag har inte längre Paintshop eller liknande på Datorn, det funker ändå inte då jag inte har någon datamus så raderade skiten. Kan inte fixa design heller för den delen och då är Lilla söta TEss snäll och hjälper mig, hon ska göra min blogg design! Duktig är hon också, fick ett litet smakprov And I Like ut this far.

Men men.
Ska sätta igång en tävling i bloggen imorn.
Så håll utkik på vad det kan vara!

Solong snyggingar.

Jag tror jag har shoppingfel

Jag storlängtar tills imorn.
Det är fan shopping hela tiden nu känns det som.

Det här är måste för mig, skorna och väskan.
Dem ska bli mina, tvekar inte en sekund på det ! ! :)
Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har typ blivit helt beroende av skor med klackar, visserligen har jag alltid varit det men det har blivit mer de senaste året. Sjukt egentligen, hur man kan älska att variera med stilar så som jag gör! But im still the same Person.
Brown Ruched Faux Leather Platform Bootie HeelBLACK PATENT SNAKE BEADED DECOR SHOULDER BAG

Humor, eller inte

Visste ni att jag har barn och vuxen skämt?

And Im BACK IN THE GAME

Det är okej med mig, nu är jag hemma igen. Vilken lättnad va? Nejrå, skämtar lite mer er små söta varelser.

Det har varit en låååång dag, eller lång och lång, dagarna är ganska så korta men känns som en evighet. Handlat mat med Emma och snackat om hur vuxna vi blivit, blev även 2 par skor (det var inte alls meningen) och sedan var vi förbi Ikea för att köpa ljus (!). Nu är hemmet smockat med ljus, man kan tro att någon har dött här. HAH, just det har det ju! Det spökar t.o.m katterna mjauar uppe i taken och springer runt och leker med luften, eller kanske en osynlig människa? Troligt det, inte för er, men för oss.

Nu sitter jag här återigen i soffan och kollar på film, helt själv eftersom att Tess och Sofie har dragit till stan för att proppa i sig lite öl. Fyfan vad äckligt! JUSTE mina vänner, har också en nyhet att berätta. Jag har slutat röka, eller nej, men jag ska imorn! Den har ni inte hört många gånger va? i r o n i . .

Uppdaterar efter filmen.
Puss Puss Puss. Massa Pussar <3

PS. Varför går det inte att svara på kommentarer?! Ds.

EN SISTA SAK.
Kom på det nu sådär efter att jag sparade inlägget.
Jag har skrattat idag också. Såhär gick det till.

XXX säger: Han sa att han hade skitit på sig.

Jag säger: HAHA WHAT!?

XXX säger: Ja, sen när han klev ur bilen så såg jag att det var en fläck där, så jag tog upp det med fingret för att kolla vad det var, luktade på det och det var fan bajs.

Jag säger: VA?! tog du upp bajset med fingret och lukta på det!? *asg*


Josefine Hissar och Dissar








Små bloggare - Och då menar jag inte små bloggare på det sättet utan små bloggare i åldern. Typ 12-15 åringar som sitter och skriver om smink, kändisar och stringtrosor med ölen i handen i största hugg. Herregud, ni är barn för fan! Och fråga aldrig mer hur jag mår heller för den delen, gulligt att nu tänker på än, men hallå? Fråga den frågan till dina nära och kära.

Gaybloggen.com - Vem är det ?! Någon bög som använder rosa läppstift och målar naglarna och tror att han är Paris hilton fast hans riktiga namn är Amir. Nej metrosexuella killar, fy. Boys ska inte ha smink, spelar ingen roll om du är bög eller rockstar det är inte OK.

Att fylla 21 - Det är kris och en värdelös ålder. Att jag blir 22 nästa år är ännu värre, det går bara utför. Vill vara 20 år förevigt det är en perfekt ålder. Men det är jobbigt att kalla sig själv vuxen när man känner sig om 16 år.



Att sommaren snart är över - visst låter jag elak? men det är sant. Jag älskar hösten och nu till hösten kommer det ut sjukt snygga kläder och vilken tjej älskar inte kläder? Stövlar, höstjackor, halsdukar, skinnhandskar? Hösten är underbar och fantastiska färger.

Svarthåriga/brunhåriga - Jag ångrar att jag blekte mitt hår, men kommer inte igen bli mörkhårig. Tänker låta min vanliga färg växa ut vilket är blont just för att mitt hår är så slitet och jag sparar en hundra lapp i månaden. Mörkhåriga tjejer ser så exotiska ut, mycket vackert!

Hemhjälp - Vill inte låta bortskämd, men vem skulle klaga? Dock har jag inte råd med sån skit, men om jag hade det skulle jag lätt "beställa" hem en liten städerska hit var och varannan dag. En söt liten tjej och hon skulle få mycket betalt. Ställa upp kanske? haha :)

Josefine talar ut.



Det är sant.. Jag är arg. Blir så less på när folk skriver kommentarer till mig som: Hej, allt bra? och inte ens läser bloggen utan bara skriver så för att få tillbaka så många kommentarer som det bara går till sin blogg för att därefter gå och skryta för sina vänner att man helt plötsligt fått tusentals läsare. Men sån är ju inte sanningen, ni parasiter tvingar ju fram det. Ni får inte läsare på andra sätt än att sitta och fråga hur folk mår som retards! Herregud, utrotas snälla ?!

- Lisa 12 år:
"Hej, allt bra?"
Tyst...



JAG MÅR ALLTID BRA.
Så, nu är det slutfrågat. Om jag får en sån fråga en gång till vet jag inte vad jag gör!

You got a long way to go

Dagarna börjar närma sig.
Mina sista lediga dagar, soft som fan! Trodde aldrig att jag skulle ge mig in på att börja plugga igen, men jo. Känner mig som ett litet barn igen.

Måste iallafall köpa lite saker nu tills på Måndag då Skolan dras igång. Detta måste jag köpa!

Skriv block, randigt och rutit. Blankt papper likaså
En jävla massa pennor, sudd
Pärmar samt plastflickor.
Någon snygg almanacka i Rosa och en bra väska som jag ska ha alla sakerna i! Gillar inte skåpen som de har i skolan.
Mini räknare, häftstiff gem och allt sånt där. I gissa vilken färg? ROSA såååklart ;)


Och nej.. Vi har inte spolat tillbaka tiden. Det är fortfarande år 2oo9 ! Ok?

JAG SKA BLI DUKTIG

Jag har lite små ångest men är glad på samma gång för om 1 vecka börjar jag skolan! Haha, vad roligt det känns att utala orden skolan, kändes som det var hundra år sedan! Tackar gud för att det är Vuxen skola och ingen "barn"skola För såna pallar jag inte med.


BILDEN ÄR IRONISK för er som tar åt er och tänker: Men shit, vad leker hon.
Men hoppas att ni inte nyper på lite salt ;]

Tävlingsdags


Jag är med och tävlar för första gången i mitt liv.
Annars är det bara jag själv som haft tävlingar men inte idag inte!
Vill du vinna den här supersöta data musen (Ställa inte upp för då får jag större chans till att vinna) så ska du klicka dig in på Super söta Bloggerskan TESS .
.... NU!

KÖP ALDRIG EN ROSA MJUKISDRESS


Jag fattar inte det här med att folk säger att man härmar varandra med att köpa en Rosa mjukisdress?! Jag hade en sån när jag var typ 10 år gammal, var lite äldre än vad du var då vid den tiden. Och inte heller hade du en blogg då på den tiden och inte jag heller, fanns ingenting som hette blogg ens! Men jo okej, jag härmade dig :[ Förlåt Kissie, jag skäms som fan. h o s t *

Världen blir bara allt pinsammare.
Men inte deppar jag för det, jag njuter som fan. Alltid kul att se på pinsamheter och skandal brudar ;] Ni gör min vardag, på riktigt. Jag älskar att jag hatar er!


En rolig dag med bilen

Då var man hemma efter en Roadtrip till Linköping och därefter Norrköping! Väldigt kul och spännande måste jag säga. När Tess väl kommer ut ur Polishuset så ska vi sätta igång bilen men går den igång tror du? NEJ, batteriet hade dött så vi hängde där ett tag efter många om och men så drog Tess och Sofie för att fråga en snut och hjälp och hjälpsam som han var kom han med startkablar, bra snut det där! Först gången man möter på en snäll sådan ;] Därefter så har ju inte heller någon Bensin så vi var tvungna att tanka men kom ju på att ingen har pengar och vi har inte heller bankomat kort så det blev ju ganska så kört, men allting löser sig ju alltid och nu är man hemma! Just mitt på motorvägen så tappade Sofie sin cigg i bilen under sätet och jaag och Tess fick världens flipp, kutade ut bilen som att den skulle explodera! Nej fyfan, ni skulle varit med. Det var roligare då må jag säga.

Nu ska jag göra annat, som vanligt. Uppdaterar senare med bilder!

Puss

/fyfan vilken dålig stavning, haha men orka i n t e ändra\

Svar på frågestunden del !

Efter som att jag inte har någonting för mig just nu så tänkte jag passa på att svara på frågestunden som jag hade.


Var i Stockholm bor du?
Solna och i Salem, inskriven i Solna.

När tog du studenten?
Jag har aldrig tagit studenten, kommer inte och göra heller.

Vad är din största räddsla?
Hm, bra fråga men skulle nog bli mörker!

Vad är ditt längsta förhållande du haft?
1 år exakt, var elak nog och dumpade han på ettårsdagen ;P

Varför färgar du håret så ofta?
Vene, kul. Tröttnar lätt på en och samma färg.

Och vilken är din naturliga hårfärg?
Jag är nästan vithårig i vanligafall

Vill du ha barn snart?
Jag vet inte, ibland vill jag och ibland inte. men barn vill jag självklart ha i framtiden! :) Älskar barn

Hur många tattoo's har du Josefine?
Josefine, haha. Jag har 4 stycken.

Hur lång är du?
Jag är 157 cm

och hur mycket väger du?
Jag väger 50 kg.

har du någonsin vikt ut dig för en tidning eller liknande?
På sätt och vis ja, var jävligt kul men ingenting jag vill göra om. It was a one time thing.

Det går ryckten om att du jobbar som strippa är det sant?
Haha, nej det är INTE sant. Jag jobbade däremot på en strippklubb förut som VÄRDINNA men det var några år sedan.

Hur gammal var du då du förlorade oskulden?
Ni är nyfikna läsare märker jag. Jag var 16 år !! Chockerande va?!

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Spara och därefter shoppa helvetet av mig

Vad använder du för sminkprodukter?
Oj. Jag använder lite olika hela tiden.
Men det jag har i sminkväskan just nu är: Foundation från MaxFactor Och på ögonen mina har jag Super mascaran från Loreal. Ljusrosa läppglans från Makeupstore, vet dock inte Volymen på den, märker är sönderslitet. Det är min vardags sminkning. Använder aldrig puder längre, förstör min hy så mycket!.


Till festen använder jag:

Svartglittrig ögonskugga från H&M och en vit ögonskulle från Makeupstore. Läppstift ljus rosa från VivalaDiva och ögonbryns penna från H&M, rouge från escada Vol.3 Mellan röd/brud Samt lösögonfransar från Kicks. Kan sätta in någon bild snart på min sminkning?

Vad lyssnar du på för musik?
Jag är allätare, så jag lyssnar på ALLT!

Vad vill du bli när du blir äldre?
Programledare för 1000 gången :)

Hur gör du för att gå dina naglar så starka och långa? Har du några knep?
Drick mycket öl. Nej men jag har ingen aning det kommer naturligt på mig helt enkelt

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Jag orkar inte svara mer, haha svarar på mer frågor imorgon, I hope its oK?

Nu ska jag göra annat uppdaterar imorrn bitches. Puss puss

nkgk

Jag äter nudlar och håller på och ritar

inte klaaar

Dagens snygging

TRAVIS BARKER



Jag älskar gaddningar och här har vi massor av dem.
Jag älskar även tuppgam, det har vi här också, fast den är nerkammad!
Dessutom är jag han en trummare, jävligt bra sådan. H E T också.

Du går g ä r n a komma h i t . .

FRÅGESTUNDEN ÄR KOMMEN

FRÅGESTUND.

Vad vill du veta?

Meningslöst inlägg


Måste säga att Tess har en jävligt rolig ljustake, haha! Lite egensådär, får en utomlandkänsla varje gång jag ser den :] Sedan har hon alltid bara en jävla massa ljus tända och toa"parfym" i hela lägenheten, haha. Lite småkul sådär ..

Jag stor längtar tills jag får MIN EGNA lägenhet. Då jag kan renovera och pyssla hur jag vill, ingen som står och säger nej, bara min min min och JAG får bestämma. Blir min egen Chef, roligt. Kommer stor trivas som fisken i vattnet, sweet!

Det här är ju lätt mina dröm rum, utan tvekan.
Det må kosta vad det kostar gör, jag skiter it!

Ah, herregud. Dröm vidare, eller så gör jag drömmen san? Jag kommer bli en riktig copycats med många sovrum haha! nej fyfaaan vad jag vill ha detta. MJAOU jag döör bokstavligen!

Jag hatar att städa men det måste göras


Nej,
jag har inte sovit bort hela dagen har nämligen stor städat hela morgonen. Skönt att få det gjort, nu känner man sig som hemma igen utan en massa disk och skit runtomkring än. Fyfan vad jag hatar att Tess inte har diskmaskin, allt skulle gå så mycket fortfarande då. Hah, bortförklaring allting skulle bli så mycket lättare då med andra ord. För min del ;] Jag hatar att diska det är nog det värsta som finns tror jag.. Kan dels bero på att jag på mitt förra jobb stod och diskade i 8 timmar i streck då jag jobbade som sanerare och var tvungen att diska bort alla rökskador! DET kan vi kalla hårdjobb och efter det blev det riva tak i Värmdö.. Slit jobb fyfan, jag vill jobba bakom en penna ett papper och en dator samt framför kameran, Journalist dårå, Härlgit det! Om 6 år så är jag väl färdig utbildad! Man måste jobba här i världen för att få pengar !!

Nej nu ska jag ut och röka en cancer pinne eftersom att jag ej har någe snus, glömde det hos Tess Mami igår, attans vilken otur !  . .

najjtii

seriously. Jag måste gå och bädda ner mig, lägga datorn och sidan och sova för en stund eller två. Det är som att datorn har blivit min bästa vän, pinsamt det eftersom att jag har lovat mig själv att aldrig bli en såndär datanörd. Quess what? Här sitter jag i dag, på soffan men datorn i knät dag ut och dag in, snart kommer lär den även bli en sovkompis. Kudden börjar bli ganska så tråkig, den för inga ljud av sig heller för den delen. Datorn brummar lite snabbt sådär ibland då den börjar bli överhettad, härligt det! Jag gillar hetta.

Fan vad jag vimsar, har no ide vad jag skriver om. Fast inte gör det någonting heller, ändå ingen som läser ett inlägg utan bilder och ni som nu gör det, tummen upp ni har en framtid framför er. Det ni har framför er har jag själv bakom mig. Hajjar ni? så roligt skämt, skämt och skämt vet jag iof inte om det är för min del, men mja ni hajjar!

GODNATT. Känns som att det är dags nu.
Josefine skriver som en emo.

Some people never change

Kanske stämmer det att vissa människor aldrig förändras, att vissa människor aldrig växer upp? När man får i sig lite dricka visar det sig att man är exakt samma person som man var för 3-5 år sedan. Sorligt tycker jag. Och att skitsnacken kan pågå i flera hundrade år även fast det var över 3-5 år sedan som saker och ting hände. Jag undrar jag. Ryckten går att du fortfarande är samma person som då, dålig eller bra? Jag skulle gissa på dåligt för på den tiden var du en riktig ragata. Du var aldrig älskad vi bara älskade att hata dig! Oops, jag råkade lägga en sur bomb här i bloggen, men var tvungen .. Ibland kan man inte hålla allt inom sig men nu är det bakom mig. Sålänge jag slipper se dig så är jag lugn :]

Jag kan säga
Fuck you till dig med ett leende.
Så vi får någonting glatt i detta inlägg för le, det orkar inte jag göra
Okej shithole var lite för snällt.
Ett rövhål är tillochmed finare är dig :) To baaad doh.

bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin bulletpink.gif pink blip image by zerglin
PS
-
 Fick en kommentar om att någon tyckte att jag låter som att vara en sjukt dryg person i mina inlägg, men det är jag inte, gillar bara att leka lite elakare än vad jag är ibland för att se hur folk tar åt sig. Ganska kul på resultaten faktiskt, vissa är så lättlurade! h e h e, nej men jag är urgullig tjej när man väl lär känna mig.. -

J U I C Y .

Im a bag person, allways will be.

Mischa Barton Patent Snake Effect Tassel Grab BagGustto Embossed Leather Slouchy Hobo BagPauls Boutique Loves Barbie Customised Patent Twister BagPauls Boutique Loves Barbie Customised Badge Padlock BagOasis Dita Mock Croc Twist Lock BagASOS Cracked Leather Studded ShopperNica Oversized Buckle Shoulder BagASOS Quilted Chain Handle ShopperASOS Quilted Double Chain Lock Shoulder Bag in the style of Lauren ConradPaul's Boutique Bright Patent Padlock BagPaul's Boutique Patent Padlock BagPaul's Boutique Doctor's BagPaul's Boutique Exclusive to ASOS Limited Edition Diamond Large Twister Bag as seen on Paris HiltonPaul's Boutique Amy BagPaul's Boutique Padlock Bag     

The world is tickin' But Josephine is still here.

Klockan börjar bli mkt, eller rättare sagt den är redan det. Är dock inte trött alls, vill inte sova. Om jag går och lägger mig nu kommer jag ligga och gnida mig, i säkert, några timmar. Under den "gnid" tiden kan jag lika gärna kolla på film, haha! IGEN. herregud alltså. Filmer och jag, vi går verkligen ihop, nästan lite föör mycket !! Kanske har jag hittat mig ett nytt beroende eller så har jag bara allt för mycket fritid? Jag skulle gissa på det sista . . .

Äsch får säga godnatt sålänge.
Sleep tight alltihop. Hörs imorn!

Dålig uppdatering

Men jag har mina anledningar.
 Har legat och sovit till typ 1 idag, vilket var s k ö n t ! Sedan blev det börja städa, åka hem till Tess Mamma där vi blev bjudna på middag, g o t t vare, sjukt gooood köttfärsås. YAMMI . Nu sitter jag och luffar framför datorn, kom precis hem . . Tänkte kolla på f i l m som vanligt, haha! Men nu har jag dock sambon i mitt sällskap :] Möysigt. Hon har fått för sig att vi ska ställa oss och skura golven så här sent, Tess tess tess. Det pallar jag fan inte alltså j a g  e  t r ö t t .

.Nog för mig.
bulletpink.gif pink blip image by zerglin.Shingiling Bloggläsare.bulletpink.gif pink blip image by zerglin

Bloggar från NicciPixie ! <3

Varit förbi systemet, pressbyrån.
Nu sitter jag hemma hos Nicci, saknar henne riktigt mycket. Lyssnar på musik och snackar skit, som vanligt! Ikväll blir det förmodligen in till Stan, dock inte supa. Var något Sthlm Krusing eller hur fan det nu stavas, där ska jag möta upp Emma och hennes kille Abbe. Trevlans, men men nog med bloggning för stunden. Ska vara social och leka lekar.

Hörs senare
Puss och kram <3

MIN ÄLSKLING NICCI.
Är hon inte fin eller !?


ett två tre fyra fem sex sju

I know you want me you know I want yah.
kom på att jag ska tvätta massa kläder idag
Har verkligen ingen lust med det. Skulle
Hellre vilja åka in till stan och ta en kall öl
I solen som alla dem andra "barnen"

Fy sjutton vilken gammal bild.
Kort, svart, läppglans bush ögonbryn.
Jag längtar inte tills jag blir så liten igen.
Näjuste fan, blir ju bara äldre med åren. ATTANS

Dålig start på morgonen

Och inte har man sovit bra inatt.
Tess kommer hem tidigt på morgonen dyngrak, börjar skrika och ha sig! Hon var även full nyss då hon vaknade och skulle dra sig till Jobbet. Stackare, men som man bäddar får man ligga, är glad över att jag inte längre har något fest humör! Påstår dock inte att jag själv är en ängel, h e h e !

Dagens lunch

Stekt lax med sparris, fetaost, avokado och sallad! Super g o t t . . Min nya favorit rätt helt klart.

Redan hemma !!

Jag är hemma igen efter en öl.
Jag orkar inte dricka längre, känns som att jag lagt partydelen bakom mig, vilket är jävligt bra. Blir mer sällan nu! Jag är inte längre den där partypinglan som jag var för några månader sedan. Vet inte vad som hänt, kanske tänkt? Nää, jag har ingen aning. Skulle vilja kalla mig själv för tråkig, för det år sådan jag känner mig! Men men, har det iallafall mys här med mig själv och nudlarna framför Tv:n. Tess är full som ett svin och hoppas hon klarar sig hem .. Inte att hon somnar på nattbussen den här gången och vaknar upp i Japan ;]

Nej nu ska jag vara social med 2 katter, nudlar och en Tv!

Godnatt allihopa, hoppas ni får en skit skönt sömn.
Massa kramar och pusssar <3

Outfit

Nu drar jag och min nya kappa ut på en öl runda. 2 öl får räcka för mig sedan är jag nöjd. Blir en tidig kväll ! :]


Kappa - SOUK 1000:-
Skor - DinSko 500:-

HEJ OCH HEJDÅ

Jag äter filmjölk och Flingor såhär dags.
Känner inte rätt! Flingor är inte gott och filmjölk får det snurra i magen på mig. Kommer nog dö om inte det så händer väl någonting annat .. Inte för att överdriva, blir så dålig. Men fick ett samtal nyss av Tess. Blir Tb's, krogen i Tumba där vi salems bor hänger samt Tumba bo:s .. Oj oj oj, vi lever verkligen i ghettot. HAHA, ironi

Nu ska jag ut och ha det kul
OKEJ?

We All Love Juicy

Alla älskar vi Juicy.
Som godis
, som väskor, som kläder, som allt. Juicys its the new thing. Nej men inte riktigt dårå, diggar bara dessa saker s j u k t mycket .   .
st2zm4.jpg
Jag vill även ha Denna och den . Men kan inte bestämma mig, kanske vill jag ha denna med ? Nej, det blir att tänka lite. Snart är det ännu en film.. får nöja mig med den sålänge :*
 PUSS

s a n n i n g e n .


Beslutsångest

Jag funderar starkt på att köpa mig en liten blogg dator. Är en blogg nörd och kommer förmodligen alltid vara det som flera andra tusen här i Sverige. Antingen en rosa eller vit. Jag tror nog vit, den ser mer ren ut. Men jag har beslutsångest. Ska även bära med mig den här datorn till Skolan då jag börjar istället för att släpa omkring på min enorma laptop!

You are what you wear

Jag älskar underkläder.
Speciellt socker söta underkläder.
Finns i färgen: Bild Finns i storlek: Small, Medium, Large, XLFinns i färgen: Ljusrosa-Svart Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Vit-Rosa Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Rosa-Svart Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Rosa Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgerna: Vit-Svart, Svart-Vit Finns i storlek: O/SFinns i färgen: Vit-Ljusrosa Finns i storlek: O/SFinns i färgen: Leopard Finns i storlek: O/SFinns i färgen: Bild Finns i storlek: Small, Medium, Large, XLargeFinns i färgen: Bild Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Svart-Ljusrosa Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Turkos Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Vit Finns i storlek: O/SFinns i färgen: Bild Finns i storlek: Small, Medium, LargeFinns i färgen: Svart-Rosa Finns i storlek: Small, Medium, Large

M å s t e förbi FlirtFashion.
Köpa
mig lite mer underkläder
Köpa mig lite mer natt kläder.
Inte bara det, även knästrumpor.

u n d e r k l ä d e r är kul ! !

Movie time för min del ikväll

Nu är jag en såndär riktigt Girly Girl.
Kollar nämligen på Hot chick som precis började.
H a h a . Kan det bli värre? Men för att erkänna
Så är den faktiskt b r a !


Han är så sådär ful söt.
Passar som bög. kanske ska
Jag sätta upp han på min vägg ?

I r o n i


Shoes

Jag går in på Kenzas blogg och vad ser jag?! Vi har köpt likadana skor, haha. Eftersom att jag själv inte tagit någon bild på skorna jag köpte så snor jag en bild från henne :]

Här är dem!
Snacka om att verkligen ta hela hennes outfit och lägga upp i bloggen
+ såhär ser jag ut idag! lol. Men nu ser ni iallafall hur mina och hennes nnya skor ser ut :)

Såhär såg jag ut idag!

Its friday bitches lets get fucked up!


Jag vill ut ikväll, men inte ut på krogen. Vill inte dricka mig full, vill inte heller vara helt nykter. Men vill inte på fest eller råfesta. Äsch, jag vet inte vad jag vill! Kanske ska man ringa hit någon vännina då Tess är på Tjejmiddag, laga lite käk och dricka ett glas vitt samtidigt som man snackar en massa skit? Tjejsnack med andra ord. Det låter trevligt, kanske kanske ska jag lyssna på mitt eget råd och se om jag lyckas :]

2 dagar på Stan

Jag har varit så sjukt dålig på att blogga nu. Men har verkligen inte haft tid. Igår tog man iallafall en shopping runda. Är jävligt nöjd med mitt inköp, saker som jag grovt behövde. Efter det träffade jag Pappa och hans Tjej H, bjöd på mat och fika därefter, mkt trevligt! Jag och Tess taggade ner Till Stureplan sen lite senare, haha. Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot där igen men det gjorde jag, visserligen bara för att det var dem enda ställerna som hade öppet. Blev 2 drinkar var och jag bjöd! Vad har hänt ? !  Drinkar & grejjer, dricker det aldrig.

Jaja, kom precis hem från Stan. Gjorde ett litet ärende :] Lyckligt.
Men nu tänkte jag sysselsätta mig med någonting annat, kolla runt lite och se vad som händer! Vi höres.

Många kramar!


Gomorron Gomorron

Sömnproblem vare va
Vaken och pigg som en lärka men har dock sovit ganska så dåligt inatt pågrund av att man haft en snarkandes människa bredvid sig och inte snarkar hon lågt heller, man skulle kunna tro att det är krig på gång. Men nog om det "livsbekymret" ! ! . .
bulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglinbulletpink.gif pink blip image by zerglin
Stockholm City all day.
Typ, tänkte åka in så snart som möjligt. Måste förbi Banken också för att ta ut alla pengarna men innan det förbi Solna där min underbara Mormor befinner sig.

M O N E Y I S K IG


Cash is King Cash i clothes

Har varit i stan hela dagen så har inte kunnat skriva någonting alls här i Bloggen. Men nu är jag hemma igen :]

Syndade idag köpte mig en cider, men den var jag värd! Mormor ringde btw, JAG HAR FÅTT IN MINA SKATTEPENGAR. wiho, och mycket pengar var det också.. Inte ofta man får det bara sådär vipps in på en lapp :] Så imorn blir det många 500 lappar i min plånbok. typ några 30 stycken sådär! shopping blir det också + hyra + mat !

Kram / Juicy


Jag dissar och jag hissar



Lösnaglar - Det ser bara jävligt fejk ut och dem lossnar så fort man ska dra fingrarna genom håret även fastän man läggr på sjukt mycket nagellim.

Gatubarn - det ska inte behöva finnas någonting som heter Gatubarn, det är sorlig och ännu sorligare är det att nästan inga hjälper till. Problemen ignoreras vilket är FEl!

Kebabtallrik - Jag trodde att jag skulle dissa den maten, men nu kom jag dit. Min mage blir bara större och större av den skiten så nu blir det inge mer kebabtallrik för min del. I will Miss yah !



Skolan - Alla behöver en utbildning för att klara sig och för att få en bra karriär. Snart börjar Folkhögskolan för min del och då kommer jag bli en riktig plugghäst.

Solarium - Om solen inte är framme då har man rören att ligga i! Och sluta tjata om hudcancer, man kan få det av att solen lika så, men kan få cancer av allt!

High heels - Love it, snyggt alltid. För korta människor är det ju ett riktigt plus.


Godnatt läsare.

Nu blir det happyFaces, gör närmligen en lite snabb uppdatering innan jag hoppas ner i sängen för att sova min skönhetssömn som man kallar det! Just nu händer det inte så mycket, kollar på en jätte bra film på 3:an som jag inte alls trodde skulle vara i min typ. Är mest för skräckfilmer och då menar jag det, att jag skulle kolla på Drama det trodde jag aldrig, men nu gav jag det en chans och jag är inte missnöjd :] Kanske borde testa lite nyare saker trotts allt. Är oftast en sådan person som håller mig till det jag är van vid.

Juste. Gjorde en spontan grejj idag, tog nämligen ett till hål i örat och jävlar vad det gjorde ont, haha. Hade helt glömt bort hur det kändes. Jag kan gadda handen men inte ta hål i öronen, hur går det ihop? Olika smärta kanske?

Nej läsare.
Godnatt för mig. Sleep tight mina vänner
<3

Back in Salem

Hemma igen.
Blev ett par svarta tygskor från Dinsko, ganska så söta faktiskt :] Efter det blev det Rönninge där man käkade Oxfilé Pasta och vitlöksbröd. Tess och hennes polare käkade Sushi - fyfan vad äckligt sushi var, kommer aldrig mer smaka det !!
 
Typ nordens godaste pasta.
Faktiskt.




Nej People, nu blir det kolla klart på Runway

Everytime I look at you Clothes im in love Oii!

Det kan ju ha blivit så att är nykär.
allt det här vill jag ha! & sakerna kommer från: KARMALOOP Samt amiclubwear .. Vad är det egentligen med tjejer och kläder? Varför ska vi vara så som små barn så soft vi ser någonting i någon Butik eller liknande? Om en snubbe skulle vara likadan tar man ju förgivet att han är en såndär Fag. Äsch, vi har väl det i generna ! !
Black Snake Round Toe Ballerina FlatsYELLOW SEQUIN CROCHET GATHERED BUBBLE MINI DRESSBlack Crocodile Studded Shoulder HandBagDisney Couture Jewelry - The Dream Pave 3 Ring SetHan Cholo - The Baby Hoop Earrings

Godmorgon bloggare

Jag är lite sådär halvlycklig nu på morgonen.
Nämligen så att Tess hade fått för sig att det var idag vi skulle åka, men inte det inte utan den 18:e. YES, det betyder att jag slipper sitta på det där jävla X2o0o fram&tillbaka, härlig känsla må jag säga .. Tess var väl den som blev lyckligast (fast ändå inte) hon har ju bara sovit 3 timmar inatt, kom hem klockan 6 på morgnen så nu kan hon sova vidare. Jag är dock pigg som en lärka :]

Fixade mina naglar igår ju.
Gjorde dem i en naturlig färg. Snyggast såhär på Sommaren.

Goodnight

Gud vad trött jag är.
Har ritat hela kvällen och känner nu att det är dags för sängen. Ska upp ganska så tidigt imorgon, följa med Tess till Norrköping som vanligt.. Sedan blir det stor handla mat då man kommer hem. Mycket att göra på en dag. Fy fan kommer hamna i Koma snart alltså, skönt.  Blir en lång sömn, ironi.

Nej nu blir det fan i mig sängen.
Najjti people

Jossan ritar

Jag håller på och ritar men den är inte riktigt klar än =)

hemma igen

jag är hemma igen, mätt och belåten.
Håller just nu på att fixa mina naglar, hittade tippar hemma hos Mormor så nu äntligen kan jag göra gelenaglar på mig själv :)

Dagens mat! UNDERBART

Luncha med Mormor

Nu ska jag hem till min Lovely Mormor för att äta en sen Lunch. Blir älgkött, potatis hennes hemma gjorda brunsås med lingonsylt! Super gott ska det bli :] Måste dock tvinga henne till att köpa lite sallad till maten. Tess har fått mig att bli en salladsnarkoman, vilket är väldigt bra! Kommer få träffa Kusinen Philip också, hon är nämligen barnvakt till honom. Var ett tag sedan så kommer bli himla skojj ..

Nej, nu är det dags att röra på arslet så hörs vi senare med Bilder.
Puss&Kram

MONEY MONEY MONEY ! !

Nej, det blev ingen Tanto igår, men däremot blev det stan med Stan med Stefan och efter det kom Tess. Var väl hemma runt 11 tiden. Måste säga att det är jävligt mycket folk ute fast det var en Söndag, nästan smockat där vi satt, det vill säga på Nivå 22, men jag drack dock ingenting :] Känner mig väldigt stolt , hehe.

Idag ska man väl inte göra så mycket. Vänta och se om mina Skattepengar kommer och därefter gå till Banken för att hämta ut dem. Om så blir ska jag köpa en jävla massa mat, ett par skor och lite block och sånt till skolan börjar! Fan att det inte var som i Högstadiet, att man inte behövde betala för pennor och sånt själv. Men på folkhögskolor måste man fan betala allt, t.o.m matte böckerna ;] Guuuh så fördelaktigt......

Uppdaterar senare.
PZUS


Solsken

Det blir Tanto för min del.
Träffa bästa killpolaren Stefan och snacka skit. Måste ju ut i solen för 17! Det här funkar inte :] Tänkte köpa Pizza eller något också som man kan käka därborta, för dricka öl och annat ska jag inte dricka mer nu på ett jävla tag. Endast vid speciella tillfällen. Fanta & Cola är det som gäller nu ! ! h ö h ö . . .
 
Vi hörs sen mina vänner <3


Skönhet är inte skalet, skönheten är det som finns där i

Okej att man tycker att man själv ser bra ut, för det är ju bara någonting positivt. Men att gå runt och säga: Gah jag är så snygg jag är så och så och så. Det måste vara det värsta som finns. Det gör, i mina ögon, att person i sig blir så mycket fulare och det är också ett tecken på osäkerhet.



Ni fattar vad jag menar.
Diggade henne förut, men hennes osäkerhet syns egenom så mycket att jag nu mera tycker att hon är patetisk. Om man är snygg och själv vet om det är det ingenting man talar om högt vilket du gör. Kanske dags att tänka om Miss? Och om man nu skulle vara så säker på sig själv skulle man inte vara tvungen att sminka sig i precis så man klivit ur duschen för att därefter ta en bild. Varför inte köra på direkt? Jag kladdar aldrig på smink då jag kommit direkt ur duschen. Klär gärna på mig kläderna först.
Detta är ingen Bimbo vi ser på bilden utan det är en vilsen flicka som kräver respons hela tiden för att känna att hon duger till. MEN DET GÖR DU oavsett vad du själv tror.

Det ska vara långa naglar.

Lösnaglar tycker jag inte sitter bra.
Man ser klart och tydligt att det är fejk och i plast + att dem glänser så sjukt mycket. Men har det på mig under tiden mina vanliga naglar hunnit bli lite längre. Funderar på att måla mina naglar i detta stuk då dem har blivit så långa som jag vill ha dem ! :]

. . Lovely . .
Vill dock ha rosa stjärnor istället för röda och gult glitter istället för blått.


Nu ska jag återgå till det jag sysslade med


God förmiddag

Jag är uppe nu. Sovit som en stock inatt, sov ju bara i 3 timmar i fredags så var lagom trött igår, tvingade mig  vara uppe ganska så sent ändå så jag inte skulle vända på dygnet.

Idag blir ingen rolig dag, tänker dock inte berätta varför för det är lite för privat. Ingenting jag vill dela med mig av och vill inte heller skriva ner känslor i den här bloggen eller sorger. Får inte plats för det, men kan säga att det ett rött kors att göra. Får hoppas att det går bra :]

Uppdaterar senare då jag är hemma igen.
Pzus.

Godnatt sverige



Innan jag lägger ifrån min Datorn . .
. . Jag saknar min Älskling N i c o l e :]
Älskar dig <3 Glöm det aldrig.


Mysig lördag för min del.

Woho, nu är jag en väldigt lycklig tjej.
Jag kikade nyss in på tv.nu och såg att Filmen Grind Början kl: 23.15Kanal 6. Älskar verkligen den filmen, en riktig favorit ! ;] J u i c y blir busy ikväll. Ang. Reallity serien jag sökt till. Får reda på om jag kommer med om 2 veckor. Dock har jag bestämt mig för att Tacka Nej om så blir.. har mina anledningar till det ! ! Men jag lovar att hålla er informerade till er som frågade ^^

Snyggingen BAM är ju med i filmen.
Går inte att missa, så till er Lördags slappisar.
Kika på den :]

TJÄNA PENGAR PÅ DET DU ÄR BRA PÅ!

Kanske låter barnsligt. Men jag funderar starkt på att börja sminka folk dagligen, efter jobb elr skola. Om det är någon eller några som ska gå på någon speciell middag eller kanske någon fest. Jag har (vill inte låta egenkär) faktiskt jävla bra skillz då man kommer till sminkning, hör det jävligt ofta och brukar ofta få sminka mina vänner :] Så Kanske kan jag börja ta betalt för det? Slänga in lite sminkning som jag gjort på blocket (festsminkningar dårå) och se om någon trycker till. Alltid värt ett försök, sedan i framtiden är det också en jävligt bra Merit om man skulle vilja jobba inom det framöver!

Juicy startar sin egen firma.
Haha, komiskt :*


Its a new fish in town.

Förra året var det Idomin som som gällde på fjortisar, man såg dem knallvita läpparna överallt, men inte år 2009. Nej nej, i år är det gummisnuddar runt fotleden och uppåt som gäller (!?)

Men.. Jag tänker hålla käften från och med nu och vänta förväntansfullt på hur det blir 2010! Spännande, himla långt kvar till premiären dock.


Must have list.

Nästa vecka kommer mina skattepengar, om inte har någonting blivit fel! Jag hoppas verkligen att dem kommer senast på onsdagen.

Måster köpa:

 1. Blondering.
 2. Naglar
 3. Basic linnen
 4. Ett par skor
 5. Mat.
 6. Smycken.
 7. Hyra.
 8. väska.
 9. Block och pennor inför skolan.

Jag hoppas verkligen att jag kommer ha råd.
Det är verkligen ett måste alltså.

Ugly 16 ' teens


My super sweet 16 UK.
Jag fattar inte varför jag tittar på det just nu, men slog på TV:N och där var det, tänkte att jag kunde kika på kläderna som brudarna väljer ut och önska att jag var i deras skor. Men nej, istället blir jag skit lack, vill hoppa in genom Tv rutan och bara klå allihopa. Så jävla ego och bortskämda snorungar. Om hon inte får en röd bil blir hon förbannad, herregud. En bil kvinna och du får inte ens ta körkort än.. Neej, jag fattar inte hur deras päron står ut med sina barn. Jag hade låst in min unge för länge sedan och tvinga honom/henne jobba arslet av sig redan i tidig ålder för att få reda på hur man skapar fram pengar, det är mycket slit. 
 
Skicka ungarna till ett fattig land och låt dem där stanna ett bra tag.

Im bored

Detta är jag i Dagens läge.
Lite saker från T's hem och mitt nya.

Mina fötter och Kenzas blogg, min näst favoritbloggare efter mig själv.


Varför är katter så slappa?


Tess hemtelefon, haha


Detta ska jag diska om 10.


Stökig säng? Mkt tvätt...


Ja, såhär ser min roliga Lördag ut. Mys :]

Härlig dag.

Jag är hemma igen. Var förbi Masmo för att göra T sällskap till hennes jobb, hon bjöd på lunch där runt 12 tiden sedan var det bara att dra sig hemmåt. Blir städa nu, ser ut som ett bombnedslag här och mitt humör är just nu på topp så kommer göra det med glädje.

Blir
en lugn dag idag med. Känner inte för att göra någonting alls faktiskt och det är jävligt skönt :] Är en aning trött på partylivet nu känner jag, dags att lägga den åt sidan. Skolan börjar ju snart och allt, då gäller det att ligga i och sköta jobbet. Blir några plugg kvällar  på helgerna istället för att gå ut och parta med flickorna, men det får man ta och det gör jag gärna ! !

Vi hörs senare.


Josefine är tillbaka

Nu är jag tillbaka till Bloggen.
Har varit en halv lång dag, är helt slut. Tänkte snart börja med maten sedan städa undan här hemma. Blir film ikväll för min del medans Tess ska på Kräftskiva hos hennes vän. Jag orkar verkligen inte göra någonting just nu. Min kropp värker och ögonen är på väg att stängas, har ont i huvudet och magvärk. Jävlar pain alltihopa! Kanske borde ta en såndär härlig tablett som får all smärta att försvinna ! :] mmmmm, JA!

Jag vill bli vithårig

Kom precis hem. Varit i Tumba och handlat ännu en blondering som jag just nu har i håret och sedan köpte jag en mörkare blond som ska ta i efter den här. Inte nog med det, köpte lite naglar också :] Klippte ju av mina yberlånga naglar för någon dag sedan så kände för att köpa naglar i plast material. Väntar just nu på att Stefan min bästa killpolare ska komma hit och snacka lite skit med mig, köpte 2 cider som jag kan smutta på så länge. Väntan än lång då man har tråkigt.


Bruden på bilden är ingen höjdare men vill ha hennes hårfärg! Jag gillar det !!

K r a m i s


Godförmiddag vare va?

Jag får ångest över att vakna sent.
Jag hatar det verkligen .. sovit bort hela dagen känns det som, fast egentligen är ju klockan bara runt 12. Men idag blir det iallafall mer saker att göra än igår. Tänkte skita i en till blondering och färga håret ljusbrunt istället eller mellan blont med halv mörka slinger, äsch får se :] Kan inte slita håret mer med blonderingar så får vänta en månad eller två innan jag sätter in en till :] Men så länge kan jag inte gå och se hur såhär, haha! Måste har löshår i för att hela håret ska vara blont liksom och det funkar ju inte ..

Sommar 09













Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder. Haha

Godnatt

Det börjar bli ganska tråkigt det här nu. Sitta själv och bara vänta! Inte kan jag gå och lägga mig heller eftersom att jag måste öppna porten till Tess, hennes polare har nämligen nykeln. Satmara, lämna tillbaka den snart för fan ! !

Jaja. Blir väl gå sitta och vänta ett tag till då.
Men sedan blir det ingen mer uppdatering för min del. Dags att sova så fort hon kommit hem. Blir en dag imorgon också :] Solning och annat.
good_night-8177.gif image by glittergn
p u s s .

Its movie time bitches lets get fucked up

Telefonen ringer.

Jag: Hallå??
Tess: Jag jobbar hel pass idag
Jag:
Okej.
Tess: Är väl hemma vid 22.

Nu blir det film maraton :]


Whatever

2 timmar och 30 minuter senare.
Jag har fortfarande inte diskat, kollade istället på en film.
Diskar nu. Återkommer sen, P u s s

Klara färdiga gå!


Med kaffe koppen i handen är jag laddad för min morgon cigg
som jag om några år kommer dö av. Därefter blir det diska så jag har det gjort, dammsuga och allt som nu ska göras. Bättre nu än senare, då jag kommer ligga helt utslagen på soffan efter en hård shopping tur. Klockan är still bara runt 10 kåret, så brottom, nej det har jag inte. Men kan låtsas som att jag har, då kanske, om jag har tur, hinner jag bli klar tills kl 12. Det är jävlar vad livsbekymmer jag har . . .

HARE BRA HEJ

You can't handle me.

Jag har tänk på en sak.
Jag läser typ inga bloggar förutom min själv. Jo visst, några andra bloggar läser jag ju men om designen och om det är för mycket text då läser jag inte den bloggen igen. Det som drar till sig mina ögon är mycket färg och ego bilder, kanske lite outfits och sånt. Men sedan så undrar man ju samtidigt varför jag själv aldrig gör något sånt, haha! Har ju aldrig dagens outfit eller liknande. Kanske ska man börja med det?

Kommer bli en outfit nörd :]


Gomorron Gomorron

Vaken . Glad . Sol - Kan det bli en bättre morgon?

Vad ska man göra idag, shoppa lite kanske, ta i en till blondering. Fika med Mormor? Ja någonting av de kommer det iallafall bli. Skulle behöva ett par nya skor (egentligen inte) några Basic linnen och en ny mascara. Sedan får det vara nog för mig, kanske lite pennor och block till skolan början. Ääh, får se vad jag slänger ner i påsen.

Uppdaterar sen.

Jossan är hemma fru


Nu har man fått i sig mat, Tess lagade maten och jag diskade! Börjar gilla det här, för mycket fritid kanske? Mjo, skulle nästan tro det för städning och jag brukar inte gå ihop så bra, men nu jävlar har jag kommit igång! Måste erkänna att det är jävligt skönt att inte bo hemma längre, slippa skiten överhuvudtaget är helt underbart. Jag kan ha mitt privat liv och slipper en massa tjat och bråk så fort jag kommer hem och slipper framför allt Mammas man Jocke som är dumförklarad i mina ögon, en tyst minut för från att inte bor hemma

...

Så. Tänkte sätta mig ner och rita lite, uppdatera med lite bilder and so on. Vi hörs om ett tag.

Kramis.

Jossan är väldigt arg

Tillbaka från Norrköping. Har fan varit grinig hela dagen och det blev ännu värre då jag åkte hem därifrån, det var det sista jag behövde, haha! Faaan alltså. Att man alltid ska bli arg vid fel tillfällen, men men det är inte mkt man kan göra åt!

Nej har ingen som helst lust att blogga just nu.
Tänkte sätta mig ner och chilla i soffan, ta fram ett papper och bara skriva ner allt mitt hat jag har i tankarna just nu.

Fitta. Fitta. Fitta vad arg jag är.

Gomorron Gomorron

Jag är uppe, pigg och på rätt så bra humör fint vänder, kunde ju inte bett om mycket mer!

Idag blir en lång dag, väldigt lång dag med andra ord. Ska åka fram och tillbaka till Norrköping för att vara där i 1 timme. Stackars Tess som måste stå ut med det typ hela tiden, stackars mig som tackar ja, haha nerå. Självklart ställer man upp, finns inge snack om saken :] .. ingenting, bloggen ser fortfarande ut som skit, men den styr upp sig snart. Kommer bli så stilig så. Fast å andra sidan, vem orkar ha en snygg design när det ändå inte är folk om läser bloggen? ^^,

Tess och jag kliver in på Systemet.
När jag står i kassan kommer en tjej fram och får för sig att Tess har tagit något.


Jag: hallå, om jag stor shoppar nu har vi ingen anledning till att sno något.
Tess: Men du kan kolla i min väska!
..Jag kommer på tess med en sne blick eftersom att jag vet att hon bär på en stark cider där i vilket hon hade glömt bort OCH den kom faktiskt från Stockholm, det kan jag försäkra er om.
Tjejen: Men vad är det här då.
Tess: Den är från sthlm.
Tjejen: men hur ska vi veta det?
När vi kommer ut därifrån frågar Tess mig en sak och såhär löd frågan.
Tess: Har dem inge larm där inna på bukarna, då skulle det väl pipa?
Jag: Suck, gumman. Larm på systemet? Haha

Sötnos.

Funderingar

Sitter här och chillar, lyssnar på soft musik och funderar! Skönt det, ibland behöver man rensa tankarna och då passa ju musik in perfekt, bästa sättet att koncentrera sig på.

Vad tänker på då? Det har jag ingen aning om känner mig bara lite halv tom, känns som att det är någonting som fattas men kan inte komma på riktigt vad det är och det gör mig galen för jag har en såndär jobbig klump i magen som gör att jag blir galen, kommer inte kunna sova äta eller någonting. Brukar bli så då och då och jag måste fan ta reda på vad det handlar om , varför jag känner så! Det är ingenting dåligt iallafall för då skulle jag slänga datorn i väggen, lägga mig undertäcket och sova, eller skriva ner arga ord på ett papper för att få ur mig all ilska, nej det är det inte! Det är någonting annat en känsla som bara kommer upp på kvällarna precis innan jag ska gå och lägga mig. Inget kul för er läsare dock att läsa det här! Men det skiter jag faktiskt fullständigt i, ibland måste man skriva av sig och jag gör det för mig själv :) Skulle kunna skaffa mig något mer privatare men ingen jag känner för, jag delar gärna med mig.

Fan. Iih,blir verkligen galen! Varför ska jag känna just såhär nu när jag måste upp som tidigast imorn? Det blir typ alltid så. När jag vet att det är någonting viktigt som ska göras dagen efter får jag alltid problem med att sova eller vad det nu är som händer. Alltid är det något, riktigt jobbigt faktiskt! Men men, det är bara fortsätta lyssna på musik och klura ut vad fan det kan vara för nu tänkte jag lägga ner detta blogg inlägg och funderare vidare för mig själv. Men det känns lättare att skriva ner allting. Känns som att lite av tankarna rensas från huvudet då ner till datorn, där dem stannar. Äsch, nu ska jag sluta vara Emo och gå vidare med annat.

Blogg design

Jag måste ändra min design så bloggen kommer vara lite fucked up nu ett tag.

Life is bitch and you know it.

Nu har man varit och stor handlat mat. För mesta dels sallad, åter igen sallad och ännu mera sallad. haha ! Här gäller det att vara nyttig, så nyttig det bara går med andra ord. Känner mig som en kanin, ironi!


Blir sätta på film nu snart. T vill så gärna se Step up 2 - the streets. Fattar dock inte att hon fortfarande inte sett den, är ju rätt så gammal och en skit bra dansfilm som folk snackar om typ all the time, men men. Nu blir första gången :)

Faaaan, snart börjar plugget. Känner mig lite smått nervös faktiskt, en helt ny skola och nya möjligheter. Fett nice! har lovat mig själv att bli en riktig jävla plugghäst, en sån där nörd ni vet ! Utan skola har man ingen framtid och vad är det för liv att leva? Nej massa plugg och ännu mer plugg är det gäller för mig de närmsta 3 åren!


Bla bla bla, skriver om så världelösa saker just nu så är sjukt tråkigt att läsa. Ska gå och göra annat istället.

Kramis.


Dålig uppdatering

Är hemma hos Tess nu, eller är det också mitt nya hem?
Iallfall, imorn blir det åka iväg till norrköping. Vad som ska göras kan jag ej nämna :) Men självklart ställer jag upp för Tess min hjärtevän.

Idag har man typ inte gjort nada. varit förbi Tess mamma och hämtat lite saker som hon behöve hit hem. Varit i Tumba likaså och köpt en hem telefon, fett ful. En svart klacksko. lol, men det var det ända dem hade där!

Jaja. ORkar inte skriva mer datorn är fucked up just nu :/

Kramis.

RSS 2.0